Fotbollsprofilen

Fotbollsprofilen är för dig som vill utveckla dina kunskaper och färdigheter inom fotboll. Du väljer vilket av skolans program du vill och kompletterar sedan dina studier med mycket fotbollsträning.

Genom en målmedveten teknisk, taktisk och fysisk träning kommer du att utvecklas som fotbollsspelare. Du utbildas också i kost, ledarskap och träningslära.

Utbildningen är individuellt utformad för att utveckla dig som fotbollsspelare. Träningen i skolan kompletterar träningen i ditt klubblag. Wasaskolan har en tradition av att erbjuda en bra utbildning inom fotboll. Vi har fotbollslärare med mycket erfarenhet och som är utbildade på UEFA Advanced Level. Under hösten och våren bedriver vi träningen på gräs utomhus och vintertid tränar vi på den nya konstgräsplanen eller inne i Bollhallen.

Inom det individuella valet erbjuder Wasaskolan kursen Idrott och hälsa, specialisering. Det innebär att du som är aktiv spelare eller ledare i fotboll kan ägna dig åt din idrott under skoltid, totalt 200 poäng.

För att kunna gå fotbollsprofilen krävs att du är medlem i en registrerad förening.

Frågor? Välkommen att kontakta Urban Midenby.